Prima pagină » Resurse materiale

Resurse materiale

Dumbrăvița

În localitatea Dumbrăvița avem 3 corpuri de clădiri care alcătuiesc Școala Gimnazială ,,Mihail Sadoveanu,,și un corp de clădire unde funcționează Grădinița nr. 2 Dumbrăvița.

Corpul A este construit în anul 1972 și modernizat cu cancelarie , cabinet de chimie și grupuri sanitare în anul 2010.
Acesta are 6 săli de clase din care 3 cabinete – unul de informatică ( prevăzut cu 20 de calculatoare ) , unul de biologieși unul de chimie. De asemenea în acest corp avem și cabinetul directorului.
În cancelarie , cabinetul directorului și în celelalte cabinete avem calculatoare conectate la internet , videoproiectoare și imprimante.

Corpul B – cel mai recentcorp de clădire construit în
anul 2012 cuprinde sala de clasă pentru clasa pregătitoare , sala de sport, o sală de festivități și cancelarie. Aici avem laptop , videoproiector televizor , mobilier școlar adaptat școlarilor mici și grupuri sanitare ce respectă normele în vigoare.

Corpul C – construit în anul 2006 prin Banca Mondială a fost îmbunătățit în anul 2013 prin construirea unei biblioteci (ce cuprinde peste 2700 volume) și a grupurilor sanitare atasate de corpul școlii – inițial acestea erau la o distanță apreciabilă de școală.Aici funcționează în 4 săli de clasă învățământul primar.
Avem cancelarie prevăzută cu calculator conectat la internet , imprimantă, videoproiector , internet sistem wirless.

Grădinița nr. 2 Dumbrăvița este construită în anul 1980 și îmbunătățită în anii 2008 și 2012 cu centrală termică pe lemne , geamuri și uși termopan , izolată termic , grupuri sanitare adaptate copiilor de grădiniță.
La parter învață 2 clase de gimnaziu iar la etaj avem 3 săli de clasă pentru preșcolari , cancelaria , arhiva școlii și o magazie .Și aici avem calculatoare , videoproiector , mobilier adaptat preșcolarilor.

Ibănești

În localitatea Ibănești avem 2 corpuri de clădiri care alcătuiesc Școala Gimnazială ,,Ștefan cel Mare ,,și un corp de clădire unde funcționează Grădinița nr. 1 Ibănești.

Corpul A a fost construit în anii 1960, este compus din parter şi un etaj, având în dotare 7 săli de clasă şi un laborator de informatică, laborator dotat cu 10 calculatoare din anul 2006 ce sunt conectate la Internet. Şcoala are o bibliotecă cu un număr de peste 9000 volume, cărţi de beletristică, un CDI modern şi grupuri sanitare pentru elevi şi cadre didactice, expoziţii permanente. În şcoală există amenajate: cabinet pentru director, contabilitate, secretariat şi o cancelarie.În aceste ultime săli există calculatoare , imprimantă , televizor.

Corpul B a fost construit în anul2012, este compus din 4 săli de clasă pentru ciclul primar , cancelarie , magazie și grupuri sanitare. Mobilerul este modern și modular adaptat elevilor mici.Și aici avem calculator , imprimantă , televizor , conectare wirless la internet.

Grădinița nr. 1 Ibănești a fost construită în anul 2011 și cuprinde 4 săli de clasă și cancelarie. Din acestea una este utilizată pentru activitățile sportive din perioada rece a anului iar o altă sală de clasă a fost amenajată ca și cabinet pentru psiholog, respectiv ca sală pt prim ajutor.Grupurile sanitare sunt adaptate copiilor mici și foarte mici.

Trebuie de menționat că toate corpurile de clădire au centrale termice pe bază de lemne sau electrice.

De asemenea în ambele localități există teren de sport amenajat modern.